neděle 17. října 2010

Nákupní den

Smaltové džbánky
Dnes hned po kostele v Tetíně jsme s Honzíkem vyrazili směr Praha. Nejprve jsme si dali v IKEA oběd a strašně se přejedli. V době oběda se nám ozval tatínek, který je na srazu spolužáků - přežil slezskou smršť ve zdraví a až se z toho úplně vyspí, poreferuje, jak bylo.
Honzík zůstal v kině v přízemí a já se vydala na nákup: koupila jsem si tác se skleněným poklopem a dva smaltové džbány - přesně jak jsem je viděla u některé z "bílých" blogerek.
Potom jsme Honzíkovi koupili v CCC zimní boty - za DVĚ!!! minuty!!! Nezapře se v něm chlap, kterému je nakupování odporné!
Završili jsme to nákupem v TESCO, kde jsem si pořídila ve slevě přírodní dekoraci - hnědé proutky s kousky dutých klacíků - docela zajímavé.
Skleněný tác s poklopem
Strašně jsem se těšila domů, až si svůj "lup" naaranžuji. Na skleněný poklop s tácem jsem naaranžovala malé dýněčky a vedle položila dýni Hokaido, kterou jsem si koupila před OD IKEA. Vypadá to zajímavě. Do smaltových džbánů jsem dala mochyni (lampionky), ale ještě nedozrálou - zelenou. Do druhého džbánu jsem dala suché bodláky s nevěstiným závojem. Uvidím, jestli to ještě nějak nezměním, ale pro dnešek to tak zůstane.




Kdo to bude vytloukat? Stařenka!

Podzimní dekorace

Miluji červenou!

Žádné komentáře:

Okomentovat