sobota 22. prosince 2012

Vánoční výměna 2012

Tak dneska už i Jarmilka má svůj dárek, takže mohu souhrnně uveřejnit to, co jsem dostala, i to, co jsem poslala.

Nejprve samozřejmě ještě jednou děkuji Věrce http://verka-zmurka.blogspot.cz/, která pro mne připravila dárečky v červenobílé kombinaci a tím doplnila mou adventní výzdobu:


Já jsem dlouho přemýšlela, co bych vytvořila pro Jarmilku http://domovufortny.blogspot.cz/, protože háčkem moc nevládnu, šicí stroj nemám, květiny a floristické výrobky se špatně posílají... prostě jsem byla trošku bezradná. Nápad jsem dostala až při pečení perníčků - vytvořila jsem Jarmilce sadu "perníkových" ozdob na stromeček - nejlépe venkovní (aspoň u nás doma jsme si druhou sadou ozdobili venkovní stromeček v květináči).  A aby to nebylo Jamilce líto, že nejsou k snědku, upekla jsem další várku perníčků (tu první naše Maruška stačila sníst) a část Jarmilce poslala.


Také bych ráda poděkovala Janičce http://66jana.blogspot.com/ za organizaci této výměny a za čas a práci, kterou této akci věnovala. :-)

Krásný zbytek adventu a hlavně klid a pohodu
přeje
MartinaK

2 komentáře:

Susie řekl(a)...

Martinko, přeji Ti nádherné a požehnané Vánoce. Přeji Ti spousty lásky a celé rodině hlavně pevné zdravíčko**** S láskou Susie

BOHDA řekl(a)...

MARTINKO, KRÁSNÉ A POŽEHNANÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ PŘEJI A DO NOVÉHO ROKU HODNÉ A PŘÁTELSKÉ LIDIČKY KOLEM SEBE, ŠTĚSTÍ, LÁSKU A HLAVNĚ ZDRAVÍČKO.
MOC HEZKÁ VÝMĚNA.
BOHDA

Okomentovat